english french dutch german spanish
 Appartementen   Reisgids Barcelona   Agenda of Activities   Low cost luchtvaartmaatschappijen   Reservatie en aankomst / FAQ   Condities   Contacteer ons 
RESERVATIE EN AANKOMST/ FAQ

1. De reservatie

Indien u wenst kan u reserveren door 20% van de kosten van uw verblijf over te schrijven op onze rekening, u vult gewoon het formulier in op onze site. Dit bedrag zal later afgetrokken worden van het eindbedrag dat u aan de eigenaar betaalt bij uw aankomst. Indien u nog verdere vragen heeft kan u ons contacteren per email,  maar ook per telefoon ( tijdens de kantooruren)

Eens wij de betaling ontvangen hebben zenden wij u een confirmatie van de reservatie van het appartement van uw keuze.

Annulering

In geval van annulering van uw verblijf storten wij u het bedrag terug afhankelijk van het aantal resterende dagen voor de voorziene aankomst. Bij annulering meer dan 30 dagen voor de aankomst betalen wij u het volledige bedrag terug, maar rekenen wel 50€ aan als administratiekosten. Van 30 tot 15 dagen betalen wij u 50% van de reservatie terug. Bij annulatie minder dan 14 dagen voor aankomst is geen terugbetaling mogelijk

Indien de klant de aankomst- en vertrekdagen wil wijzigen zal dit aanzien worden als een nieuwe reservatie met de dezelfde voorwaarden als een annulatie.

 

2. De aankomstl:

Na uw reservatie zal u een email met de bevestiging ontvangen met de nodige informatie voor uw aankomst. Wij zenden u het exacte adres van het appartement en u informeert ons over het exacte uur van aankomst.

De eigenaar zal u in het appartement rondleiden en u betaalt hem het resterende bedrag van uw verblijf in contanten bij uw aankomst.

Wij vragen u ons op de hoogte te houden indien uw reis enige vertraging zou oplopen en dit te bevestigen na uw aankomst en de afhaling van uw baggage in de luchthaven.

U kan over uw verblijf beschikken vanaf 16h. De eigenaar zal in de mate van het mogelijke het appartement vroeger tot uw beschikking stellen naargelang het uur van uw aankomst.

Opgelet: indien u aankomt na 21hs avonds wordt er   een toeslag aangerekend van 20€ voor verplaatsingskosten van de eigenaar of de persoon die u de sleutels overhandigt.

 

3. De waarborg:

De eigenaar of de verantwoordelijke van Spainflat zal u vragen een contract te ondertekenen waarin u zich verbindt een verantwoordelijke houding aan te nemen tijdens uw verblijf om mogelijke schade aan meubilair te beperken. In specifieke gevallen zal de eigenaar u vragen een waarborg in geld te geven (indien dit zo is, wordt dit aangeduid bij de beschrijving van het appartement) die u zal teruggeven worden bij uw vertrek.

 

4. Extra kosten:

Er zijn geen extra kosten voor uw verblijf. Kosten van electriteit, water en gasverbruik zijn inclusief in de prijs. Ook de kosten voor de eindschoonmaak zijn inbegrepen.

 

5. Het verblijf:

In het appartement vindt U ook een welkomstpack met nuttige informatie over Barcelona.

Wij voorzien u van beddegoed, badhanddoeken en keukengerei, dat vanzelfsprekend eigendom van het appartement blijft.

In het sportcentrum Frontó Colon op de Ramblas kan u genieten van een sportieve dag, vraag ons uw kortingsbon.

Na de reservatie of bij uw aankomst zal u van ons een noodnummer ontvangen waar ons 24u/24 kan bereiken indien u een probleem zou hebben.


© SPAINFLAT 2005 España

Nota Legal | Politica de Privacidad | Mapa Sitio | Links

Tourist Apartments / Flats in Spain | Appartements / location pour des GROUPES (� p d 6 pers) | Appartementen klasse toerist in Spanje |

Appartments / Touristenwohnungen in Spanien | Apartamentos / pisos en España | Appartements / location plages, balnéaire et montagne